Rune Factory 4'e İlgi Beklenenden Fazla

09.02.2014 08:23 Alkan Adakaner


     Xseed Games bir süre önce Rune Factory 4'ün Avrupa çıkışını iptal etmişti. Firma oyunun neden bu bölgede satışa çıkarılmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı, ama anlaşılan oyuna Batı'da ilgi hiç de düşük değil.
 
    Yapılan açıklamalara göre geçen yıl Kuzey Amerika'da satışa çıkan Rune Factory 4'ün satışları beklentilerin üstüne ve talebi karşılamak için yeni stoklar mağazalara gönderilecek. Satışların yüksek olması serinin diğer oyunlarının Batı'ya gelmesini kolaylaştıracaktır.
 
    Bu arada Run Factory'nin geliştiricilerinin yeni 3DS oyunu için de geri sayım başlatıldı. Bu geri sayım sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Muhtemelen yeni bir Rune Factory oyunuyla karşılaşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rune Factory 4 Platformlar: 3DS Geliştirici: Neverland Dağıtıcısı: Marvelous Entertainment Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler