Runic Games Patronu Kutulu Oyun Pazarına Düşman

Max Schaefer geliştiricilerin yayın hakları nedeniyle yayıncı firmalardan neler çektiklerini en iyi biliyor
17.03.2012 09:37 Alkan Adakaner


      Dijital oyun satışlarının ortaya çıkması ile birlikte küçük ölçekli geliştiriciler oyunlarını yayınlama konusunda daha rahatlar. Özellikle Steam gibi servisler kutulu olarak yayınlanma maliyeti yüksek olan ve bu nedenle piyasaya çıkmayan oyunlar için bulunmaz bir fırsat oldu. Runic Games Ceo'su Max Schaefer bu durumdan o kadar memnun ki kutulu oyunları ateşe vermemizi istiyor.
 
      "Kutulu oyunların ve disklerin sonunun gelmesini dört gözle bekliyorum. Hepsini ateşe verin. Perakende satış pazarı geliştiricileri aç bıraktı ve mevcut oyunların pazarını daralttı. Şimdi Steam gibi servislerin yenilikçi fiyatlandırma, iş modeli ve oyunlarının avantajlarından yararlanmalıyız."
 
     Max Schaefer ayrıca firmasını nasıl bir konumda görmek istediği sorusuna da ilginç ve hoş bir yanıt veriyor: "Bir imparatorluk olmak istemiyoruz. Biz sadece harika oyunları oldukça iyi bir fiyata sunabileceğimiz uygun bir yere yerleşmek istiyoruz. "
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler