Ücretsiz Torchlight İsteyen?

18.06.2013 18:05 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının gündemi her ne kadar PlayStation 4 ile Xbox One arasındaki DRM savaşı olsa da, PC cephesinde de Steam ile diğer platformlar arasında bir DRM kargaşası yaşanıyor. Oyunlarını herhangi bir koruma olmadan sunan GOG.com, "NoDRM" başlıklı yaz kampanyasını başlattı.
 
    Bu kampanyayla birlikte hem eski, hem de yeni olmak üzere birçok beğenilen oyun oldukça cazip fiyatlara satılıyor. Örneğin Alan Wake serisinin fiyatının 4.48 dolara indiği kampanyada aralarında Baldur's Gate, Icewind Dale serilerinin haricinde Planescape: Torment gibi başyapıtların yer aldığı Dungeons & Dragons temalı bütün oyunları da 21.10 dolardan satın alabilirsiniz.
 
    Bu noktada kampanyaya öncelik eden bir diğer oyun da Torchlight olmuş. GOG.com, önümüzdeki 17 günlük kampanya süresi boyunca Torchlight serisinin ilk oyununu tamamen ücretsiz olarak sunuyor. GOG.com sayesinde bütün bu oyunları istediğiniz kadar indirebilir ve istediğiniz yerde oynayabilirsiniz. Torchlight sayfasına buradan gidebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler