Runic Games, Torchlight MMO'sunu Düşünmüyor

20.04.2012 00:31 Samet Konuksal


     Daha önce Torchlight'ın MMO'sunun yapılacağına dair söylentiler çıkmıştı. Fakat Torchlight 2'nin duyurulmasıyla bu söylentiler kaybolmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Runic Games, Torchlight'ın MMO sürümünü pek düşünmüyor.
 
     Rock, Paper, Shotgun'a konuşan Runic Games CEO'su Max Schaefer, bu konunun epey ciddi bir yatırım ve oyun uğruna yılların harcanması gerektiğini savundu. MMO'nun çok daha farklı bir tecrübe olduğunu söyleyen Schaefer, konuya uzak kaldıklarını ekledi. 
 
     Tabiki Runic Games riski de düşünüp karar veriyordur. Bu tip oyunlar her ne kadar güzel bir sisteme dayansa da piyasada pek tutunamadığı görülüyor. Torchlight gibi zindan sistemine kurulu Free to Play türündeki Mythos, sunucularını kapatmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight 2 Platformlar: PC Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Dk önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 2 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 2 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler