Russo Kardeşler'in Yeni Aksiyon Gerilim Filminin Başrolleri Chris Evans ve Ryan Gosling

18.07.2020 13:44 Özgür Eroğlu

 
En son Infinity War ve Endgame ile iyice popülerleşen Russo Kardeşler'in yeni filmi belli oldu.
 
Yönetmenliğini Russo Kardeşler'in yapacağı The Grey Man, 2009 yılında aynı isim ile yayınlanan Mark Greaney'nin kitabından uyarlanacak. Filmi senaryolaştıranlar ise yine Russo kardeşler. Netflix'te yayınlanacak olan filmin bütçesi 200 milyon dolar.
 
The Grey Man'de şu an için sadece iki oyuncu bulunuyor, bunlar da son dönemlerin popüler oyuncuları Ryan Gosling ve Chris Evans.
 
Filmin yapımına 2021'in Ocak ayında başlanılması bekleniyor. Net bir yayın tarihi ne yazık ki belli değil. Film konu olarak ise iki katil arasındaki hikayeye odaklanıyor. Ayrıca henüz film daha yayınlanmamış olsa da Russo Kardeşler, Ryan Gosling'in karakteri etrafında şekillenen bir evren kurmak istiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler