Ryse: Son of Rome, Playstore'da %44 İndirimle 54 TL'ye Satışta

10.11.2014 21:23 Tayfun Kumaş

 
    Crytek'in önce Xbox One için özel olarak geliştirdiği ve geçtiğimiz Ekim ayında PC'ye sunduğu Ryse: Son of Rome, Playstore'da %44 oranında indirime girdi.

    Normalde 96 TL'ye satılan oyun, şu an 54 TL'ye satılmakta. Ryse: Son of Rome'un PC versiyonu, 4K çözünürlüğü desteklemekte ve daha önce Xbox One'a gelen 4 DLC'yi de içerisinde barındırıyor. Oyunun Playstore mağazasına buradan ulaşabilirsiniz.

    Ayrıca Ryse: Son of Rome, Steam'e TL desteği geldiği günden beri Steam'de de 59 TL'ye satılmaktadır. Oyunun Steam mağazasına da buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler