Ryse: Son of Rome "En İyi Oyun Tasarımı" Ödülünün Sahibi Oldu

20.10.2014 19:34 Tayfun Kumaş

 
    FarCry ve Crysis'in yaratıcısı Crytek, bu sene içerisinde kapatılma dedikodularına maruz kalsa da, bu durum firma tarafından yalanlanmıştı. FarCry ve Crysis serisi ile birçok ödülü toplayan Crytek, bu ödülleri Warface ve Ryse: Son of Rome'un Xbox One versiyonunda da toplamaya devam etmişti.

    Geçtiğimiz aylarda PC'ye duyurulan ve ardından da geçtiğimiz hafta PC versiyonu piyasadaki yerini alan Ryse: Son of Rome'un, PC versiyonu ilk ödülünü aldı. 17 Ekim'de başlayan ve haftasonu boyunca süren Animago Awards (Animago Ödülleri)'da Ryse: Son of Rome, "Best Game Desing" yani "En İyi Oyun Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.
 
    Animago ise 1997'den beri Uluslararası olarak Almanya'da düzenlenen 2D ve 3D animasyon sanatçılarının ve geliştiricilerin buluştuğu büyük bir etkinliktir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler