SCEE, Playstation Vita Adını Tescilletti

Oyuncuların cihazın adını pek önemseyeceğini düşünmüyoruz
06.06.2011 11:22 Alkan Adakaner


     Sony'nin yeni taşınabilir konsolunun ne olacağı hala belli değil. Japon devi yeni cihazından hala NGP (Next Generation Portable) olarak bahsediyor. Cihazın resmi adını ise E3 fuarındaki sunum sırasında öğreneceğiz.
 
    Buna rağmen cihazın adıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. Kısa bir süre daha sürecek bu tartışmalara yeni bir bilgi damgasını vuracak. SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) PSVita ve PlayStation Vita adlarını Avrupa Birliği'nin Ticari markalar ve Tasarımlar Dairesine onaylattığı ortaya çıktı.

    Bu bilgiden sonra bile cihazın adının Vita olduğunu söylemek kolay değil, çünkü Sony bu adı hemen kullanmak zorunda değil. Daha doğrusu başka bir şey için de kullanabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler