SCE: Vita Sorunları Nedeniyle Özür Dilemedik

Playstation Vita sahiplerinin büyük çoğunluğu herhangi bir hatayla karşılaşmadı
21.12.2011 18:52 Alkan Adakaner

     Sony Japonya yetkililerinin bir süre önce Vita'da oluşan sorunlar nedeniyle firmanın web sitesinden özür dilediklerini aktarmıştık. Böyle bir özür haberinin hemen hemen bütün oyun otoritelerinin sitesinde yayınlanmasına rağmen SCE UK halkla ilişkiler müdürü David Wilson ise böyle bir özür dilemediklerini söylüyor. 
 
      Playstation Vita'da oluşan teknik sorunlar nedeniyle özür dilemediklerini, bunun doğru olmadığını söyleyen Wilson, çünkü bu tür hataların sayısının fazla olduğu ile ilgili bir kanıt bulamadıklarını vurguluyor.
 
      Sanırım David Wilson'ın özür dilemedikleri konusunda bu kadar ısrar etmesi Playstation Vita'nın genel olarak hatalı bir konsol olarak lanse edildiğini düşünmesi. Halbuki bu hataların az sayıda kullanıcıda olduğu biliniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler