SC: Blackslist, MGS: Ground Zeroes'dan "Gerçekçi"

Sizce de birbirlerine benziyorlar mı?
13.10.2012 15:45 Erkut Köse


    Splinter Cell Blacklist ile birlikte aksiyon ve gizlilik temalı oyunların arasına hızlı bir geri dönüş yapmaya hazırlayan Ubisoft'tan rakip oyunun hayranlarını kızdıracak bir laf geldi.
 
     Metal Gear Solid: Ground Zeroes ile Splinter Cell Blacklist'in birbirine benzediği iddialarına yanıt veren Ubisoft, Sam Fisher'ın diğer karakterlerden farklı olduğunu ve oyunun da diğer bazı oyunlarla benzemesine rağmen farklılıklarının bulunduğunu belirtti.
 
      Bu farklılıkların en büyüğü olarak ise gerçekcilik unsuru öne çıkarıldı. Oyunda yüksek derecede gerçekci elementler bulunduğunu belirten yetkililer, bu gerçekciliğin bazı insanları rahatsız bile edebileceğini dile getirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 9 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 9 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler