SC II'de 65.000'den Fazla Mod ve Harita Yapıldı

05.11.2010 23:38 Samet Konuksal


 
 
     İlk oyununda da olduğu gibi, çıktığı günden beri PC oyuncularını kendisine bağlayan Starcraft II için ilginç bir istatistik açıklandı.
 
     Blizzard patronu Mike Morhaime, mod ve harita yapımına açık olan Starcraft II için şimdiye kadar, 65.000'den fazla mod ve harita yapıldığını açıkladı. Ayrıca, bu 65.000 sayısını, sadece Kuzey Amerika'dan Battle.net'e yüklenen harita ve modların oluşturulduğu da eklendi. Yani bu sayı içerisinde Avrupa ve büyük bir Starcraft II oyuncu kitlesine sahip olan Asya yok.
 
     Zombi ve TPS modlarının haricinde kart oyunu modu ve Warcraft 3 için yapılmış Dota moduna benzer modları da içeren(ve tabiki daha fazlasını) Starcraft II'nin düzenlemeye açık olmasının, oyunu daha eğlenceli hâle getirdiği tartışılmaz bir gerçek. Eee, işin ucunda Dota'nın yapımcılarında olduğu gibi ünlü yapımcı şirketlerine katılma olasılığı da düşünülünce... :)
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 5 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 6 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 6 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler