SEGA: Bayonetta 1 ve 2 Temel Olarak Aynı Oyun

Bayonetta kısa saçlarıyla da büyük beğeni topladı
13.08.2013 09:32 Alkan Adakaner


   İlk Bayonetta oyununun hayranları serinin devam oyunu Bayonetta 2 için oldukça heyecanlılar. Tabi Wii U'ya özel olarak geliştirilen oyunu oynamak için bu konsola sahip olmak da şart. Acaba Bayonetta 2 için o kadar çok heyecanlanmamıza gerek yok mu?
 
    SEGA'nın müşteri hizmetlerine ilk Bayonetta oyununun (ilk oyunun yayıncısı Sega idi) Wii U'ya uyarlanıp uyarlanmayacağı sorulmuş. Verilen yanıt ise çok ilginç. Sega yetkilileri Bayonetta 1 ve Bayonetta 2'nin iki kişilik multiplayer modu, dğeişik saç kesimi ve kostümler dışında tamamen aynı oyunlar olduğunu söylüyor. Eğer bu iddia doğruysa oyuna olan ilgi hiç kuşkusuz düşecektir.
 
    Buna karşın Bayonetta 2'nin geliştiricisinin Platinum Games, yayıncısının ise Nintendo olduğunu belirtelim. Yani Sega'nın yeni projeyle herhangi bir ilgisi bulunmuyor. O nedenle Sega yetkililerinin Bayonetta 2 ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olması da zor. Ayrıca Bayonetta 2 ilk oyunla aynı olsaydı, sanırım sonunda "2" sayısını taşımak yerine farklı bir isme sahip olurdu. Bakalım bu iddialara Nintendı veya Platinum Games nasıl yanıt verecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 2 Platformlar: Wii U Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 13 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 29 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler