SEGA, Kinect'i Desteklemeye Devam Edecek

Virtua Tennis 4, Kinect ve Move desteği ile piyasaya çıkmıştı
20.06.2011 14:53 Alkan Adakaner


     Sega'nın Batı'daki Ceo'su Mike Hayes firmasının Kinect'e verdiği büyük desteği devam ettireceğini söyledi. Şu an Kinect'e özel Rise of Nightmares'in yanı sıra bir çok oyunlarında harekete duyarlı kontrolcüyü desteklediklerini belirten yetkili, gelecekteki oyunlarda da desteğe devam edeceklerini açıkladı.
 
     Yeni olan herşeyin iyi olduğunu söyleyen Hayes'a göre Sega, Playstation Vita ve Wii U'ya da tam destek verecek. Virtua Tennis 4'ü Vita için duyuran Hayes, şu an 3. parti oyunlar arasında tek oynanabilir yapımın kendilerininki olduğunu belirterek, Sony'e destek konusunda söz verdiklerini vurguladı.
 
     Wii U'ya destek konusunda da konuşan Hayes, Sega'nın Nintendo'ya oldukça yakın bir firma olduğunu, Aliens: Colonial Marines ile kendilerinin yeni kontrolcüyü kullanan bir oyun hazırladıklarını söyleyerek Nintendo'ya desteklerinin de devam edeceğini vurguladı.
 
    Anlaşılan SEGA bütün konsollara desteğini sürdürmeye niyetli ve konsol geliştirici firmalarla ilişkisini sıcak tutmayı istiyor. Sonuçta bu firmalardan herhangi birisinden uzaklaşması Sega'nın zararına olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 33 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler