SF X Tekken'de Onaylandı: Mega-Man ve Pac-Man

05.03.2012 00:08 Levent Polater

 
    Capcom, Street Fighter X Tekken için yeni karakterler onaylamaya devam ediyor. Bu seferki karakterler biraz tuhaf gelebilir çünkü bazılarınız onların oyunun temasına uymadığını düşünebilir.
 
     Pac-Man ve Mega-Man'den bahsediyorum. Capcom, Street Fighter X Tekken'in Playstation 3 ve Vita sürümleri için onaylanan tüm karakterleri gösteren bir video da yayınladı. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
    Mega Man, orijinal Nes oyunundaki üzerinden tasarlanırken, Pac-man, Mojikun robotu kullanarak lazerler saçabilecek. SF X Tekken, 9 Mart'ta Avrupa çıkışını gerçekleştirecek. PC sürümü Mayıs'ta, Vita sürümü ise sonbahar'da raflarda!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler