SSF IV Arcade için Evil Ryu Onaylandı

03.12.2010 12:37 Ersin Kılıç


 
     Street Fighter serisinin tekrar atağa geçiren dördüncü oyundan sonra çıkan Super Street Fighter IV, her yönü ile bir önceki oyunu geride bırakmıştı. İçerdiği yeni özellikler, karakterler ve araba parçalama modu gibi eski modların yer aldığı oyun bir çok site ve dergiden de yüksek notlar aldı.
 
     Oyunun Arcade versiyonu için ise yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde oyuna son olarak Yun ve Yang isimli karakterler eklenmişti. Super Street Fighter 4'ün Arcade versiyonu için yayınlanan yeni tanıtım videosunda ise oyun severleri büyük bir sürpriz bekliyor.
 
     Yun ve Yang'ın görüntüleri ile açılışını yapan videoda Arcade versiyonunun bir çok özelliğine değinilmiş. Videonun sonundaki tek bir sahnede ise Ryu ve Akuma'nın yeni formlarını görüyoruz. Evil Ryu ve Oni Akuma diye lanse edilse de bu isimler şu an için kesinlik kazanmış değil.
 
     Oyunun bu yeni videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Bu yeni karakterlerin indirilebilir olarak konsol sürümlerine de eklenmesini dört gözle bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 37 Sn önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler