SSX'den Video Yağmuru

Demo 20 Mart'a kadar oynanabilir olacak.
20.02.2012 11:58 Gökhan Yılmaz

 
     Bu hafta çıkacak SSX demosu PlayStation Network ve Xbox Live üzerinden indirilebilir olarak sunulacak ve EA bu demodan önce oyuncuları heyecanlandırmak için yeni videolar hazırlamış.
 
     Beş adet videonun ilki Red Bull'un The Art of Flight filminde de oynayan Travis Rice'ı konu alıyor. Kayak yaparken akrobatik hareketler ve numaralar yapmak için bizlere ipuçları ve kendi deneyimlerini sunuyor. Sonraki üç video ise Antarctica, Rockies ve New Zeland bölgelerinden görüntüler içeriyor. Son video bizlere demodan önce ön hazırlık olması için hazırlanmış. Oyun hakkında genel bilgiler ve ipuçları verilmekte.
 
     Dünyanın en tehlikeli dağlarında kayak yapmadan önce bu videoları izlemek yararlı olacaktır. Tüm yeni videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 









İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SSX: Deadly Descents Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler