SSX'in Online Pass Sistemine Açıklama Geldi

Online Pass'e sahip değilseniz Global olmasa da Explore modunda puan kazanabileceksiniz.
31.01.2012 11:53 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz gün EA'in yeni kayak oyunu SSX'in Online Pass kullanacağını duyurmuştuk. Yani oyunu satın ilk kullanıcı içinden çıkan kodu kullanarak Online oyunlara girebilecek fakat ikinci el olarak satın alanlar kod kullanıldığı için ekstra ücret vermek zorunda kalacak.
 
     SSX'in bu özelliğinin duyurulmasından sonra oyunculardan tepki geliyordu ki EA açıklama yaptı: "Online Pass, oyunu online olarak oynamanıza engel olmayacak.
 
     SSX'de Online Pass'iniz olmasa bile kilidi açılabilir içeriklere erişebilecek ve oyunun Explore ve Global etkinliklerine katılabileceksiniz. Global etkinliklerde birinci olan oyuncular oyun içi puanlar kazanıyor ve Online Pass'e sahip olmayanlar bu puanlardan mahsur kalacak. Eğer Online Pass'i sonradan yüklerseniz daha önce kazanmış olduğunuz tüm puanlar hesabınıza yüklenenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SSX: Deadly Descents Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler