STALKER 2: Heart of Chernobyl'in Fiziksel Sürümü Duyuruldu

12.08.2021 09:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Koch Media, 28 Nisan 2022'de çıkacak olan ve GSC World tarafından geliştirilen açık dünya birinci şahıs nişancı oyunu STALKER 2: Heart of Chernobyl'in dijital sürümünün yanı sıra Xbox Series ve PC için fiziksel bir sürümünü yayınlayacağını duyurdu.
 
Koch Media'nın küresel ortak yayıncısı Stephan Schmidt bir basın açıklamasında: “ E3'teki harika sunumun ardından STALKER 2: Heart of Chernobyl için küresel bir fiziksel pazarın zeminini hazırlıyoruz. Bu giriş için çok heyecanlıyız” dedi. 
 
GSC Game World CEO'su Evgeniy Grygorovych ise: “ STALKER 2: Heart of Chernobyl'in fiziksel sürümlerini dünyanın dört bir yanındaki oyunculara sunmak için Koch Media ile ortaklık yapmaktan memnuniyet duyuyoruz'' ifadelerini kullandı.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler