S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

30.12.2022 11:05 Umut Tandoğan

 
 
GSC Game World, "Come to Me" adlı açık dünya birinci şahıs nişancı S.TALKER 2: Heart of Chornobyl için yeni bir fragman yayınladığını duyurdu.
 
Fragman hem ara sahne hem de oynanış görüntüleri içeriyor ve ötesindeki maceranın daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.
 
Çornobıl Yasak Bölgesi, 2006 yılındaki ikinci dev patlama sonucu çok büyük ölçüde değişti. Saldırgan mutantlar, ölümcül anomaliler ve birbiriyle savaşan fraksiyonlar, Bölge'yi hayatta kalması neredeyse imkânsız bir yer hâline getirdi. Buna rağmen inanılmaz değere sahip artefaktlar, zengin olma hayali kuran veya Çornobıl’ın kalbinde yatan gerçeği keşfetmek için Bölge'ye giren ve S.T.A.L.K.E.R olarak bilinen pek çok insanın aklını çeldi.
 
Tek tabanca takılan bir stalkerın rolünü üstlen ve kıyamet sonrası atmosferi farklı açılarla sunan 64 km²’lik radyoaktif bölgenin yer aldığı fotoğraf gerçekçiliğindeki kesintisiz açık dünyayı keşfet. Büyük ölçüde dallanıp budaklanan destansı hikâyedeki yolunu seç ve Bölge'de ilerlerken kaderinde neyin yattığını keşfet.
 
STALKER 2: Heart of Chornobyl, 2023'te Steam , Epic Games Store ve GOG aracılığıyla Xbox Series ve PC için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da edinilebilecek.
 
Oynanış Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler