"SWTOR'un Grafikleri Daha İyi Olabilir"

Aradaki fark
12.01.2012 12:06 Beril Sergün


     Star Wars: The Old Republic'in gerçekten güzel görünen bir oyun olduğunu biliyoruz ancak herkes biliyor ki, oyun daha iyi gözükebilir. Hatta oyuncular oyunun daha iyi gözükebildiğini keşfettiler bile.
 
     Durum şu ki; özellikle ara videolar sırasında oyunun grafiklerinde, dokularında büyük bir gelişim oluyor ancak oyunun o "normal" haline geri döndüğünüzde eski grafiklerine geri dönüş yapılıyor. Bu da hayranlarda soru işaretleri bırakıyor, "Madem oyun içinde var, neden bu grafikler, dokular oyunun normalinde de kullanılmıyor?"
 
     Topluluk Yöneticisi Stephen Reid hemen konuya açıklık getirmiş; " Şu anda sunmadığımız "Maxiumum Çözünürlük" seçeneği bir karakter üzerinde daha güzel görüntülere yol açıyor, doğru ancak bu kalite oyunun akışı için uygun değil, bunun en büyük sebebi belirli bir alana gidip bir çok oyuncu ile karşılaştığınızda client o kadar çok şey yüklemek zorunda kalıcaktı ki, bu herkes için zor olacaktı. Bu yüzden her şeyi dengelememiz gerekti."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler