SW: The Old Republic Ön Sipariş Rekoru Kırdı!

MMO oyuncularını ön siparişe eden noktalardan birisi de, oyunu erkenden oynama şansı oluyor.
27.09.2011 16:57 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde James Ohlen, Star Wars: The Old Republic hakkında MMO oyun tarihinin en görkemli çıkışını yapacağını söylemişti. Peki bu söz, oyuncuları oyuna teşvik etmek için mi söylendi yoksa gerçekten de SWTOR, yoğun bir talepe mi sahip?
 
     Electronic Arts'ın Star Wars: The Old Republic'in çıkış tarihi ve ödeme seçenekleri hakkında yayınladığı basın duyurusunda ilgi çeken nokta, oyun hakkında verdiği bilgi paragrafı oldu. O bölümde yazana göre Star Wars: The Old Republic şimdiye kadar 95'den fazla basın ödülü kazanmış. Yine aynı bölümde en can alıcı nokta ise şu; Star Wars: The Old Republic, EA tarihinin en çok ön sipariş satışı yapan oyun olmuş!

     Electronic Arts'ın serilerini saymaya gerek yok sanırım? Hatırlatma gerekirse şu sıralar büyük bir merakla beklenen Battlefield 3 başta olmak üzere Mass Effect serisi, Crysis serisi EA'e ait. Ne diyelim, sanırım gerçekten de MMO tarihinin en büyük çıkışını gerçekleştirecek olan oyun geliyor!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 10 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 10 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 11 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler