Saints Row Filmini F. Gary Gray Yönetecek

01.05.2019 17:54 Gazali Çetinkaya

 
Saints Row video oyunları film uyarlamasının yönetmeni belli oldu: F. Gary Gray.

F. Gary Gray daha öncesinde The Fate of the Furious, Straight Outta Compton, Law Abiding Citizen ve The Italian Job filmlerini yönetti ve ayrıca Haziran ayında vizyona girecek Men in Black: International filminin de yönetmenliğini üstlendi.
 
Ayrıca filmin yazarının Greg Russo olacağı duyuruldu. Greg Russo, Saints Row filmi dışında ayrıca yeni Mortal Kombat ve Resident Evil Reboot filmlerinin senaryosu üzerinde çalışıyor.
 
Deep Silver Volition tarafından oluşturulan açık dünya aksiyon macera video oyunu serisi ilk olarak 2006'da oyuncuların beğenisine sunulmuştu ve son oyunu da Saints Row IV 2013'te çıktı. Oyun serisinde Third Street Saints (Üçüncü Sokak Azizlerinin) Stillwater ve Steelpoort kurgusal şehirlerini ele geçirmek için rakip çetelerle savaşırken yükselişinin öyküsü anlatılıyor. Filmin senaryosuyla ilgili bir detay paylaşılmadı ancak çok büyük olasılıkla bu konu anlatılacaktır.
 
Saints Row filminin oyuncu kadrosu ve vizyona gireceği tarih henüz açıklanmadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler