Saints Row IV: Re-Elected Switch için Derecelendirildi

16.01.2020 12:19 Gazali Çetinkaya

 
Saints Row IV yakında Switch'e gelebilir.

Saints Row IV: Re-Elected Pan Avrupa Oyun Bilgi Sistemi (PEGI) tarafından Switch için derecelendirildi. Ayrıca Fransız perakendeci Cultura, Saints Row IV: Re-Elected Switch versiyonunu 27 Mart 2020 çıkış tarihi ile birlikte listeledi.
 
Henüz oyunun yayıncısı Deep Silver'dan resmi bir açıklama gelmedi fakat Mayıs 2019'da çıkan Saints Row: The Third'ün Switch versiyonundan sonra Saints Row IV'ün de gelmesi pek sürpriz olmayacaktır. 
 
Saints Row IV dışında daha fazla üçüncü parti oyun Switch'e gelecek gibi görünüyor. Metro Redux ve BioShock: The Collection yakın zamanda Switch için derecelendirildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler