Saints Row IV Re-Elected & Gat out of Hell'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

16.01.2015 18:19 Tayfun Kumaş

 
    Absürt oynanışı ve hikayesi ile oyuncuların gönlünde taht kuran Saints Row serideki baş kahramanlarımız Johnny Gat ve Kenzie'yle birlikte cehennemin dibini boylayacağımız Saints Row: Gat Out of Hell'ın ve yeni nesil tekrardan yapılandırılan Saints Row: Re-Elected'in çıkış videosu yayınlandı.

    Oyun, iki kişilik online co-op modunu da içerisinde barındırıyor olacak. ABD başkanını kaçıran zebanilerle mücadele edeceğimiz oyunda, İncil'e dayalı olarak ilerleyeceğiz.
 
    Saints Row: Gat Out of Hell, Standalone ek paket içeriğine sahip olarak eski nesile ve PC'ye gelirken, oyunun yeni nesil için çıkacak olan Saints Row IV: Re-Elected adlı sürümü hem daha önce çıkmış olan tüm DLC'leri, hem de yeni ek paket olan Saints Row: Gat Out of Hell'ı içerisinde bulundurarak PlayStation 4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

    Saints Row: Gat Out of Hell, 20$'dan tüm platformlar için satışa sunuldu (Steam'in TR adresinde 31 TL). Oyun, 20 Ocak'ta Amerika'da, 23 Ocak'ta da Avrupa piyasasındaki yerini alacak. Oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    Bu arada Saints Row IV şu an haftasonu boyunca Steam'de ücretsiz oynanmaktadır ve indirimli olarak 7.5 TL'ye satılmaktadır. Oyunun Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: Gat Out of Hell Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler