Saints Row'un Yapımcısından Yeni Bir Oyun Duyuruldu

06.06.2016 20:59 Gazali Çetinkaya

 
   Eğlence üzerine yoğunlaşmış Saints Row serisiyle belli bir kesim oyuncuların beğenisi alan Volition'dan yeni bir oyun geliyor.
 
   Geçtiğimiz yıl söylenti olarak yeni bir oyunla karşımıza çıkacağı söylenen Volition, Agents of Mayhem'i video eşliğinde duyurdu. Oyunun yayıncılığını yapacak Deep Silver oyun hakkında açık dünya, TPS ve tek kişilik hikaye moduna sahip olacağını ve Saints Row evreninin süper kahramanlarıyla özgün bir hikaye sunacağını söyledi.
 
   2017 yılında PC ve konsollar için çıkması beklenen Agents of Mayhem'in sinematik duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Agents of Mayhem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler