Sakaguchi, Final Fantasy İsmini Duymak İstemiyor

Hironobu Sakaguchi
18.02.2012 22:48 Levent Polater

 
    Hironobu Sakaguchi, artık Final Fantasy hakkında konuşmak istemediğini itiraf etti. Final Fantasy'nin yaratıcısı 2003 yılında ayrıldığı Square Enix'ten sonra Mistwalker stüdyosunu kurarak Final Fantasy ismiyle bağlarını koparmıştı. Fakat medyanın kendisine stüdyosunun oyunlarından çok Final Fantasy ile ilgili sorular sorması artık Sakaguchi'yi çileden çıkartıyor.
 
    1987'de Final Fantasy'yi yaratarak Squaresoft'u batmaktan kurtaran Sakaguchi, seriye her yeni oyun kattıkça Japonların sevdiği bir firma hâline gelmeyi başarmıştı. Şimdi Mistwalker stüdyosunun lideri olarak The Last Story'nin Avrupa sahnesinde yer alışına tanıklık ediyoruz. BAFTA'da The Last Story ile ilgili konuşan Sakaguchi, artık Final Fantasy ismini duymak istemediğini söyledi ve bu oyun ile ilgili sorular duymaktan bıktığını itiraf etti. Sakaguchi, "Bugün 6 adet röportaj verdim ve Final Fantasy hakkında hiç bu kadar çok soru üst üste sorulmamıştı. O yüzden, gerçekten bunun hakkında konuşmaktan usandım" dedi.
 
      The Last Story, Avrupa çıkışını 24 Şubat'ta Wii'ye özel olarak gerçekleştirecek. Wii'de bir süredir oyun arıyorsanız, bu yapıma kesinlikle göz atmanızı tavsiye ediyoruz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler