Salgın Simulatörü Plague Inc, PC'ye Geliyor

01.02.2014 14:40 Samet Konuksal


    2012 senesinde iOS ve Android için yayınlanan salgın simülatörü Plague Inc, büyük beğeni kazanmıştı. Çıktığı senede mobil platformlarla ilgili ödüllere ambargo koyan yapıma PC yolu gözüktü.
 
    Ndemic Creations, Plague Inc'in PC sürümüyle ilgili bilgiler paylaştı. 20 Şubat'ta Steam'in Early Access servisi üzerinden çıkacak olan yapım, mobil sürümüne göre farklılıklar sunacak. Belirtilenlere göre Plague Inc'in PC sürümü daha gelişmiş grafikler sunacak. Co-op ve karşılıklı multiplayer seçeneği sunan Plague Inc'in PC sürümünde, mod yapımcıları için de Steam Workshop desteği bulunacak.
 
    Oyunu daha önce duymamış olanlar için biraz bahsetmek gerekirse, Plague Inc'te bir virüs salgınının yayılması için uğraş veriyoruz. Bu doğrultuda koşullara yönelik bazı geliştirmeler yapıyor ve işi olabildiğince hızlı bitirmeye çalışıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plague Inc. Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Ndemic Creations Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler