Samurai Shodown, Sürüm 2.40 Yayınlandı

19.08.2021 16:09 Umut Tandoğan

 
 
Samurai Shodown sürüm 2.40 yayınlandı. Bu güncelleme, DLC karakteri Baiken'i oyuna getiriyor ve Baiken'in savaşçı hareketlerini de değiştiriyor.
 
Yama Notları
 
Tüm Platformlar için
·DLC karakteri BAIKEN eklendi
·Duvardan Zıplama artık silahsız gerçekleştirilecek hale getirildi.
·Çeviri hataları düzeltildi.
·Diğer küçük sorunlar düzeltildi.
 
Xbox Series S, Xbox Series X
·Karakterlerin vuruşu iptal etme sorunu çözüldü.
·WARDEN'ın özel hareketi Vanguard's Advance'in görüntülenememesi sorunu çözüldü. 
 
Oyun Hakkında
 
1993'te doğduğu günden bu yana, Samurai Shodown serisi silah tabanlı dövüş oyunları arasında ilk sırada biliniyor ve bu türün gelişiminde büyük rol oynadı. 10 yılın ardından geri dönecek yeni Samurai Shodown yine sınırları zorlamayı ve oyunculara samuray aksiyonunu sunmayı amaçlıyor.
 
Unreal Engine 4 oyun motoru ve serinin köklerine sadık kalacak benzersiz bir grafik stili kullanılarak geliştirilen Samurai Shodown'da Haohmaru, Nakoruru, Galford ve diğer popüler karakterler bir kez daha zafer için savaşacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Shodown Platformlar: PS4 Geliştirici: SNK PlayMore Dağıtıcısı: SNK PlayMore Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 14 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 32 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler