Samurai Shodown Switch Versiyonu 25 Şubat'ta Çıkacak

06.01.2020 23:35 Gazali Çetinkaya

 
Samurai Shodown Switch versiyonunun 25 Şubat'ta çıkış yapacağı Nintendo.com üzerindeki listeleme aracılığıyla doğrulandı.

Switch versiyonu Nintendo eShop'ta $44.99 fiyattan ön siparişte. Ön siparişler orijinali 1999'da Neo Geo Pocket Color için çıkan Samurai Shodown! 2'yi içeriyor.
 
Samurai Shodown ılk olarak Haziran 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One için ve Kasım 2019'da Stadia için çıktı. Switch versiyonu Japonya'da 12 Aralık'tan bu yana ulaşılabilir durumda. Oyunun ayrıca PC versiyonu da planlanıyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Neredeyse on yıldır gözlerden uzak olan SAMURAI SHODOWN intikamla geri döndü! Eleştirel olarak tam not alan KING OF FIGHTERS XIV oyununun geliştiricileri tarafından, on üç sevilen savaşçı, bu efsanevi sahnede savaşmak için üç yeni savaşçıyla birlikte geri döndü!
 
MİRAS: Aynı gergin, yüksek hasarlı teklif saldırı savaşlarıyla bilinen seri!
 
EVRİM: Bew, sinema sanat tarzı ve güncellenmiş dövüş mekaniği, her savaşı çeşitli çevrimiçi ve çevrimdışı modlarda canlandırıyor.
 
DEVRİM: Oyuncuların hareketlerini öğrenip kafa kafaya dövüşlerde karşılaşmanız için 'Ghost' klonlar oluşturan devrimsel Yapay Zeka sisteminde dünyadaki en iyi oyuncularla kapış.
 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler