Samurai Warriors: Chronicles'ın Online Özellikleri

Japonya Orta Çağına adım atmaya ne dersiniz
31.01.2011 13:27 Alkan Adakaner


    Koei, Samurai Warriors serisinin 3D olarak Nintendo'nun yeni taşınabilir cihazına çıkartmaya hazırlanırken oyunun çok oyunculu moduyla ilgili yeni açıklamalarda da bulundu.
 
     Açıklamalara göre öncelikle oyunun Street Pass desteği sayesinde küçük mücadelelere girmemiz mümkün olacak. Ayrıca online co-op ve karakterler değişim mekaniği de oyunda bulunacak.
 
     Online co-op'ta parti üyeleriyle karakterler arası değişim yapmamız mümkün olacak, fakat oyunu co-op oynadığımızda oyunun zorluk seviyesinin de artacağını belirtelim.
 
     Koei aynı zamanda indirilebilir içerikler sayesinde yeni bölümler, Street Pass karşılıklı dövüş modunda ise yeni silahlar kazanmamıza olanak sağlayacak. DLC gibi içerikler taşınabilir konsollarda da yayılacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Warriors: Chronicle Platformlar: 3DS Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler