Samus, DoA: Dimensions'ta Oynanabilir Değil

Samus'un doğrudan oynanabilir karakter olmaması Dead or Alive'ın dünyasını bozmamak için doğru bir karar
24.01.2011 12:46 Alkan Adakaner


     Bir süre önce Metroid'ten bir bölümün Dead or Alive: Dimensions'ta olacağını gösteren bir video yayınlanmıştı. Bu videoda ana karakterimiz Samur Aran'ı da görme şansı yakalamıştık.
 
     Bu video üzerine bazı oyuncular Samus Aran'ın da Demensions'ta oynanabilir karakter olacağını düşünmüştü, ama Team Ninja'nın açıklamasına göre öyle olmayacak.
 
     Team Ninja patronu Yosuke Hayashi'nin Eurogamer'a yaptığı açıklamaya göre Samus Aran sadece karakterimize yardım etmek için yani işbirlikçi karakter olarak oyunda bulunacak. Peki Samus'u dövüş alanına çağırıp bir an için hamle yapmasını nasıl mı sağlayacağız? Team Ninja bunu oyuncuların kendisinin bulmasını istiyor.
 
      Nintendo'nun kendilerine çok yakın davrandığını söyleyen Hayashi, Metroid konusunda Nintendo'dan yardım aldıklarını da söyledi. Bilindiği üzere Team Ninja ve Nintendo bir süre önce de ortak olarak Metroid Other M'i geliştirmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler