Samus'un Silahına Steampunk Sürümü

06.08.2011 13:39 Levent Polater



    Steampunk teknolojisi her ne kadar fantastik bir kurgudan ibaret olsa da bununla ilgili çalışmalar yapıldığında kendi adıma hayranlığımı gizleyemiyorum. Skinz-N-Hydez nickli bir oyunsever kendine Samus'un ateşli kolunun steampunk versiyonunu yapmış. Eminim siz de benim gibi buna ağzınız açık bakakalacaksınız.
 
    Bu 'Arm Cannon'ı yaparken bir çok zaman ve enerji harcandığı da verilen bilgiler arasında yer almış. Gerçekten sabır isteyen bir işe benziyor. Ama ortaya böyle bir şey çıkıyorsa kesinlikle değer:
 
     Steampunk nedir?: Buhar çağı teknolojisinin gelişmiş versiyonlarının bulunduğu yarı fantastik, yarı bilim kurgusal ortam. Buhar çağının bilim kurgusu gibi ama günümüzde yazıldığı için genelde fantazi ögeleri de içerir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid: Other M Platformlar: Wii Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler