Samus'un Suit'ini Yapmak Hiç Kolay Değil

24.10.2010 23:00 Levent Polater

 

 
    Özellikle Nintendo oyunları sanal dünyadan çıkıp gerçeğe dönüşme konusunda çok başarılılar. Alın size bir örnek daha; Cadılar bayramı için özel bir kıyafet hazırlamak isteyen 11 yaşında Joe DeRosa'nın aklına en sevdiği oyunlardan biri olan Metroid serisinin yıldızı Samus Aran'ın kostümü gelir. Joe, babası Tony'den Samus'un kıyafetini ister. Tony, kıyafeti yapmak için yola koyulur. Kıyafeti 4 aşamaya bölen Tony, ilk kısım olan Samus'un müthiş arm cannon silahını yapmayı başarır.
 
    Gerçeğinden ayırması zor görünen cannon silahının yapılışını ise bir videoda göstermişler. Işık ve ses konusunda da harika işler yapan Tony, Cadılar bayramı gelmeden Samus'un başlığı ve zırhını da yapmaya koyulmuş durumda. Kıyafetin tam halini görmek için şimdiden can atıyorum.
 
    Proje ile ilgili bir site de açan Tony, zırhın yapılışını aşama aşama burada gösteriyor. Videosunu ise aşağıda bulabilirsiniz.

[DHVIDEO=1784]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid: Other M Platformlar: Wii Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler