Santa Monica'nın Yeni Oyunu Destiny Benzerliğinden mi İptal Edildi?

28.02.2014 09:39 Samet Konuksal


    PlayStation 4 döneminde Sony Santa Monica'dan özel bir duyuru görememiştik. Bu duyurulardan birisi olabileceği düşünen bir oyunun geçtiğimiz günlerde iptali haberi gelmişti. Oyuncular tarafından oldukça merak edildiğinden dolayı detaylıca araştırılan proje hakkında yeni bir haber geldi. 
 
    RocketChainsaw isimli pek de popülerliğe sahip olmayan bir site, geçtiğimiz gün bir iddia ortaya attı. Bu iddiaya göre Sony Santa Monica'nın yeni projesi, Activision ve Bungie'nin MMO oyunu Destiny'e çok benzediğinden dolayı iptal edilmişti. İptal edilen projenin bilim kurgu temasına ve açık dünyaya sahip olacağı kesinlik kazandıktan sonra ortaya atılan bu söylenti de yoğun olarak konuşulmaya başlanmıştı.
 
    Fakat söylenti haberlerine, Santa Monica'nın önemli bir isminden yalanlama geldi. Twitter üzerinden konuşan Cory Barlog, bu haberi bir 'saçmalık' olarak değerlendirdi.
 
    Bunun haricinde gelen yeni söylenti haberlerine göre Santa Monica'nın yeni projesi, hafta içerisinde gelen işten çıkarma haberlerine kadar devam ediyordu. Hatta oyunun E3'te yayınlanacak teaser videosu bile hemen hemen hazırdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler