Satisfactory'nin İlk Güncellemesi Yayınlandı

16.05.2019 11:42 Gazali Çetinkaya

 
 
Geliştirici Coffee Stain Studios, birinci şahıs açık dünya fabrika inşa etme oyunu Satisfactory'nin ilk güncellemesini yayınladı.
 
Dikkat çeken özellikler:
 

Taşıma Asansörleri - Artık karmaşık spiral taşıma bantlarıyla uğraşmanıza gerek kalmayacak. Dikeylik işinize yarayacak; malları y ekseninde taşımak, daha az yer ve daha az uğraş gerektirir.
 
Kaşif - Dikey yüzeyleri ölçeklendirmenizi sağlayacak en yeni lastik teknolojisine sahip arazi keşif aracının keyfini çıkarın.
 
Harita ve Telsiz Kulesi - Haritanız sayesinde, atandığınız tamamen FICSIT onaylı yeri kontrol edebileceksiniz ve keşif yaparken çevrenizdekiler hakkında anında bilgi edinebileceksiniz. Diğerlerini de öğrenmek ister misiniz? Kulelerinizi yüksek tutun ve kötü sürprizlere yakalanmaktan kaçının.
 
Nobelisk - Bazen testere yeterli gelmez, işte tam o anda bu sevimli patlayıcı devreye girer. Ağaçlar umurunuzda değil mi? Çatlaklarla dolu garip kayalardan kurtulmak mı istiyorsunuz? O hâlde, gözünüze hitap etmesi için ya da sadece eğlence için hepsini havaya uçurabilirsiniz!
 
Rifle MK1 - Bu silahla uzaylılara savaş açın, iyi avlanmalar! 

 
Güncelleme notlarının tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Satisfactory şu anda Epic Games Store üzerinde erken erişimde. Fiyatı 99,00 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Satisfactory Platformlar: PC Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Coffee Stain Publishing Tür: birinci şahıs açık dünya fabrika inşa etme Çıkış Tarihi: 19 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler