"Scalebound'ın Ana Karakterini Eleştirmek için Daha Çok Erken"

Drew ve Thuban.
09.08.2015 12:59 Ömür Gencer


        Geçtiğimiz yıl duyurulan Scalebound'a ait ilk oynanış görüntüsünü Microsoft'un Gamescom festivalinde gösterildi. Oynanışın yanında ana karakterimiz ve ejderhası arasındaki ilişkiyi de görebildiğimiz bu video sonrası pek çok oyuncu oyunun ana karakteri Drew'a tepki gösterdi. Festival sırasında yapımcı ekipten Hideki Kamiya bu tepkiler hakkında konuştu.
 
      Kamiya şunları söyledi: "Şimdiye kadar gerek video olarak gerekse de dünkü konferansta oyunun çok az bir kısmını yayınladık. Bence Drew'ın kim olduğuna dair karar vermek için daha çok erken. Drew'ın daha konuşacağımız bir geçmişi, hikayesi ve duygusal yanı var. Ayrıca neden o gizem dünyasına gönderildiği hakkında bilinmezlik var. İlerleyen dönemlerde hikaye hakkında daha fazla şey paylaşmayı iple çekiyorum."
 
      2016 yılında çıkış yapacak Scalebound'un ana karakteri büyük oranda Devil May Cry serisinden Dante'ye benzetiliyor. Drew hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Gamescom festivalinde inceleme fırsatı bulduğumuz oyun hakkındaki yorumlarımızı aşağıdaki videodan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scalebound Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler