Scalebound'un Çıkışıyla Japonya'daki Xbox One Satışlarının Hareketlenmesi Bekleniyor

29.09.2015 01:11 Ömür Gencer


       Platinum Games'in yeni oyunu Scalebound, pek çok Xbox One sahibi tarafından merakla bekleniyor. Peki Scalebound, Xbox One'a hiç de sıcak bakmayan Japonya'da oyuncuların Xbox One almasını sağlayabilir mi dersiniz? Xbox Japonya'nın pazarlama müdürü Masashi Inoue'ye göre evet.
 
      Xbox One'ın Japonya'daki pazarlamasından sorumlu olan Inoe, yukarıda bahsettiğimiz soruya cevap olarak şu sözlere yer verdi: "Doğrusunu isterseniz... evet. Ben bunun sadece Scalebound'un Xbox'a özel olduğundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Platinum Games, Japonya ve dünya çapında çok tanınıyor ve bu firmanın yoğun bir hayran kitlesi var. O harika demoları gördükten sonra oyunun müşterilerimizi çok heyecanlandıracağını düşünüyor ve Scalebound'ın çıkışını dört gözle bekliyorum."
 
       Microsoft'un bir yıldan fazladır Xbox One'ı Japonya pazarında önemli bir yere gelmesi için çalıştığını ancak çok da başarılı olamadığını hatırlatalım. Bakalım konsolun satışları denildiği gibi Scalebound'ın çıkışıyla birlikte hareketlilik kazanacak mı? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scalebound Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler