Scalebound'un Tasarım Aşaması 2006'da Başlamış

01.10.2015 12:37 Ömür Gencer


       Platinum Games'in Xbox One için geliştirdiği Scalebound, geçtiğimiz sene duyurulmuştu. Bu sene içinde hakkında yeni bilgiler ve oynanış görüntüsü aldığımız yapımın tasarım süreci hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.
 
       Belirtilene göre Scalebound, şu anki halini almadan önce 2 adet prototip aşamasındaymış. Bu prototiplerden birisi ilk Bayonetta oyunu kadar eskiymiş. Yapımcı ekip bu prototiplerden birisini şu sözlerle açıklıyor: "Oyun geliştirilmeye ilk başlandığında oyun Wii için düşünülmüştü. Wii Remote'u dinozorlara komut vermek için kullanıyorduk. Dinozorların kontrolü elimizdeydi. İstediğimiz şeyin komutunu verebiliyorduk ve güzel şeyler yapabiliyorlardı. Sonra Bayonetta'yı bitirdikten sonra prototipe başladık. Yaptığım ilk değişiklik dinozorları ejderhalar ile değiştirmek oldu.  Dinozorları ejderhalarla değiştirdik ama oyunun ana karakteri, Scalebound bağlamında, bugünkü ana karakter Drew'dan bile daha güçsüzdü. Ana karakter ejderhalarla takılan küçük bir kızdı."
 
       Kamiya bu noktadan sonra ana karakterin de aksiyona katılmasını istediğini ve böylece ana karaktere bir kılıç verdiğini dile getiriyor. Bugün gördüğümüz Scalebound 2016'nın sonlarına doğru Xbox One için çıkış yapacak. Oyunun Gamescom'da yayınlanan oynanış videosunu Türkçe altyazılı olarak aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scalebound Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler