Score Studios, Itagaki'ye Yardım Ediyor

Tecmo Koei'den ayrılan Itagaki'nin yeni oyunuyla neler yapabileceği merak konusu
03.03.2011 18:14 Alkan Adakaner


     Dead or Alive ve Ninja Gaiden oyunları ile kendinden söz ettiren Tomonobu Itagaki, Valhalla Game Studios'u kurmuş ve burada THQ'nun yayıncısı olacağı Devil's Third'i geliştirmeye başlamıştı. Bu projesi ile oldukça iddialı olan Itagaki'nin projesine bazı Batılılar da yardım ediyor.
 
     Japonya'da Batılıların kurduğu bir firma olan Score Studios, Devil's Third'ün geliştirilmesine yardımcı oluyor. Famitsu'nun Xbox 360 dergisine de konu olan bu firmanın Ceo'su ve kurucu ortaklarından James Kay Devil's Third ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
 
     "Devil's Third hali hazırda mükemmel olma yolunda ilerliyor ve biz Score Studios olarak oyunu pazara sunmak için sıkı çalışıyoruz"
 
     Tomonobu Itagaki de Score Studios'la çalışmaktan dolayı çok memnun olduklarını, bu işbirliğinin kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi. Her fırsatta 2012'de piyasaya çıkacak olan Devil's Third'ün "mükemmel" olacağını söyleyen Itagaki umarız bunu başarır. Bugüne kadar yaptığı harika oyunlardan sonra ona güvenen büyük bir kitle var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC Wii U Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler