Scorpion'a Özel Mortal Kombat Videosu

18.10.2010 22:21 Levent Polater


 
 
    Mortal Kombat deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan Scorpion'un yeni MK oyunundaki rolüne ithafen müthiş video yayınlandı.
 
    Tüm ailesi ve klanı Sub-Zero tarafından öldürülen Scorpion, intikamını almak için Mortal Kombat turnuvasındaki yerini almıştır. Öldükten sonra diriltilen şeytan bir ninja olan Scorpion, Sub-zero'dan öcünü almak için elinden geleni yeni oyunda da ardına koymayacak.
 
    Serinin yaratıcısı Ed Boon ve NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapaacak, ancak henüz çıkış tarihi belirtilmiş değil. Scorpion'un o müthiş "Come Over Here" repliğini özleyenleri yeni yayınlanan 'Mortal Kombat - Scorpion Story Trailer' videosuna buradan alalım. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler