Scribblenauts Unmasked Duyurulabilir

Scribblenauts Unmasked ilginç bir proje olabilir
27.04.2013 09:15 Alkan Adakaner


     Scribblenauts Unlimited'ta Nintendo karakterleri Link, Yoshi ve Mario ile ilgili çok sayıda göndermenin olduğunu görmüştük. Şimdi Scribblenauts dünyasına DC evreninden süper kahramanlarımız gelecek gibi görünüyor.
 
     IGN'nin haberine göre serinin yeni oyununun adı Scribblenauts Unmasked olacak. Bu oyunda süper kahramanlarımızı görev başına çağıracak veya onların özelliklerini kullanacağız. Ayrıca en ünlü mekanlar da oyunda yer alabilirmiş.
 
    Şu an için geliştirici 5th Cell'den herhangi bir resmi açıklama gelmedi, ama muhtemelen Scribblenauts Unmasked yakında duyurulacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scribblenauts Unlimited Platformlar: PC 3DS Wii U Geliştirici: 5TH Cell Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler