Scribblenauts Yapımcısının Yeni Oyunu Bu Ay Duyuruluyor

09.10.2015 13:22 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni bağış toplama sistemi Fig, şu an için sadece Rock Band geliştiricisi Harmonix ekibi tarafından kullanılmakta. Dün yapılan bir duyuruyla bu durumun değişeceği açıklandı. Daha önce Scribblenauts ve Drawn to Life gibi yapımların altına imzasını atan 5th Cell, Fig sistemini kullanarak yeni bir IP geliştireceğini duyurdu.
 
       5th Cell'in CEO'su henüz hakkında herhangi bir bilgi bulunmayan yapım için oyunun yeni oynanış mekanikleri sunacağını ve diğer hiçbir oyunlara benzemeyen bir evrende geçeceğini söyledi.
 
       Şimdilik ismini bilmediğimiz oyun 21 Ekim'de Fig'teki yerini alacak. 5th Cell ekibinin son oyununun 2012 yılında Wii U'ya çıkan Scribblenauts Unlimited olduğunu hatırlatalım. Bahsettiğimiz yapım Fig'teki yerini aldığında sizlere aktaracağız. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scribblenauts Unlimited Platformlar: PC 3DS Wii U Geliştirici: 5TH Cell Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler