Sea of Solitude 5 Temmuz'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

28.05.2019 18:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Jo-Mei Games, Sea of Solitude'ün 5 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

PlayStation Store'da 89,00 TL, Xbox Store'da 118,75 TL (EA Access ile 106,88 TL) ve Origin'de $19.99 fiyattan ön siparişte.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

İnsanlar çok yalnız kaldıklarında canavarlara dönüşüyor...
 
Sea of Solitude sizi genç ve yalnız bir kadının kişisel serüvenine çıkarıyor. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, güzel ve sürekli değişen bir dünyaya yelken açın. Fantastik yaratıklar ve canavarlarla tanışın, onların hikayelerini dinleyin ve zorlukların üstesinden gelin. Sular altında kalan şehri botla, yürüyerek veya yüzerek keşfedin. Karanlık ve aydınlığın akıl almaz mücadelesinde yüzeyin altında neler olduğuna bakmak için cesaretinizi toplayın ve insan olmanın ne anlama geldiğini öğrenin.
 
DUYGUSAL BİR SERÜVEN
Sea of Solitude, oyuncuları yalnızlığıyla baş etmeye çalışan Kay’in zihninden deneyimlenen, incelikli ve içten bir aksiyonlu maceraya çıkarıyor. Oyuncuların Kay’e yüzeyin altındakileri görebilmesi için yardım etmesi ve ona Sea of Solitude’da yaşanan karanlık ve aydınlık mücadelesinde rehberlik yapması gerekiyor.
 
BENZETMELERLE DOLU BİR DÜNYA
Kay’in serüveni ilerledikçe karanlık ve fırtınalı çevre dönüşmeye başlayarak aydınlık ve renkli parıltılar ortaya çıkıyor. Yükselip alçalan su seviyeleri onun ruhsal durumunu yansıtıyor, sular altında kalan şehirde oyuncuların keşfedeceği yeni alanlar ve yüzleşeceği yeni zorluklar açılıyor.
 
CANAVARLARLA YÜZLEŞİN
Fantastik yaratıklarla karşılaşın, puzzle’ları çözün ve kötü anıları silin. Her biri yalnızlığın getirdiği zorlukları yaşayan güzel ve korkutucu canavarlarla tanışın. Kay, bu canavarlarla yüzleşerek hem onlar hakkında bilgi edinecek hem de kendisini ve insan olmanın ne anlama geldiğini keşfedecek.
 
ÖZGÜN BİR EA OYUNU
EA Originals, tüm dünyadaki en tutkulu, bağımsız ve yetenekli oyun stüdyolarını sahneye çıkarıyor. Hayran bırakmayı ve ilham vermeyi seven, çok yaratıcı oyun geliştiricilerinin ortaya çıkardığı yenilikçi ve unutulmaz oyun deneyimlerini keşfedin. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Solitude Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Jo-Mei Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 5 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler