Sea of Solitude EA Access ve Origin Access'e Eklendi

16.01.2020 21:09 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Sea of Solitude'ün bugün itibarıyla EA Access ve Origin Access Basic sisteminin kütüphanesine eklendiğini duyurdu.
 
Ayrıca Mable & the Wood (Origin Access Premier), LEGRAND LEGACY: Tale of the Fatebounds (Origin Access Basic, Origin Access Premier) ve Worms W.M.D. (Origin Access Basic, Origin Access Premier) için eklendi. 
 
EA Access (PlayStation 4, Xbox One) ve Origin Access Basic (PC) abonelikleri ile sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilir, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını 10 saat kadar deneyebilir ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirimler alabilirsiniz. Origin Access Premier aboneliği ise Basic'in sunduğu tüm bu özelliklerin yanı sıra yeni çıkan Electronic Arts oyunlarına anında sınırsız erişim sağlıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Solitude Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Jo-Mei Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 5 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 27 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler