Sea of Thieves'in Yeni Güncellemesi Vaults of the Ancients 9 Eylül'de Yayınlanacak

02.09.2020 20:17 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Rare, korsan oyunu Sea of Thieves'in bir sonraki aylık içerik güncellemesi Vaults of the Ancients'ı detaylandırdı.

Güncelleme Gold Hoarders için yeni görevler getirecek. Gold Hoarders grubunun temsilcileri oyunculara anahtar bulma ve bu anahtarı onlara teslim etme görevi verecek. Anahtarı bulduktan sonra Gold Hoarders'a götürüp ödülünüzü alabilirsiniz veya anahtarı kendiniz kullanıp sandığın kilidini açmaya çalışabilirsiniz. Daha büyük ödül için risk alıp ikincisini seçerseniz sandığın bulunduğu odada sınırlı süre içinde bazı madalyonları bulmanız ve bulmacayı çözmeniz gerekecek.

Köpekler de bu güncellemeyle birlikte oyuna eklenecek. Maymunlar, papağanlar ve kedilerden sonra artık oyundaki yeni evcil hayvanlar köpekler.

Bunların yanı sıra oyuncuları oyun içi aktivitelere yönlendirmeye ve haberdar etmeye yardımcı olacak gizemli notlar, yeni erişilebilirlik seçenekleri ve hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler de yolda.

Vaults of the Ancients güncellemesi 9 Eylül'de yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler