Second Extinction 11 Dakikalık Oynanış Videosu

11.06.2020 00:40 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Systemic Reaction, dinozor temalı üç oyunculu online co-op shooter oyunu Second Extinction için 11 dakika uzunluğunda yeni oynanış videosu paylaştı.

Oyun hakkında:
 

Second Extinction, amacınızın gezegeni ele geçiren mutant dinozorları yok etmek olduğu 3 oyunculu, ortak görevli, nefes kesen bir nişancı oyunudur. Çok sayıda düşmanı yere sermek için pek çok silah çeşidini, becerileri ve yetenekleri kullanan, hayatta kalanlardan birini yönettiğiniz oyunda ekip çalışması çok önemli.
 
Dünya istila edildi
Mutant dinozorlar insanlığı yok etti ve hayatta kalan az sayıda kişi ise uzaya kaçtı. Kısa ama nefes kesici gerilla görevleriyle, özel saldırı ekibiniz işgali sona erdirmek için Dünya'ya geri gönderiliyor. Gezegenimizi geri kazanma zamanı!
 
3 oyunculu saldırı ekibi
Direniş savaşçılarından birinin rolünü üstlenin ve düşmana haddini bildirmek için hayatta kalan diğer iki kişiyle ekibinizi kurun. Etkili sonuçlar almak için benzersiz yeteneklerinizi, cephanenizi ve ekipmanlarınızı birlikte kullanın.
 
Muhteşem bir aksiyon
Sayıca ve boyut olarak sizden büyük düşmanlarla karşılaşan küçük ve yalnız bırakılmış ekibiniz oyun dünyasında ilerlerken, durmak bilmeyen savaş senaryoları ve adrenalin yüklü anlar sayesinde dinozorlarla savaşmak hiç bu kadar acımasız olmamıştı.
 
Mutant canavarlar
Bu dinozorlar, onları daha ölümcül hale getiren garip mutasyonlar nedeniyle tarih kitaplarımızda gördüklerimize hiç benzemiyor. Elektrikli raptorlardan, devasa t-rekslere uzanan ve türdaşlarından çok daha büyük olan bu kötü yaratıkları yere sermek oldukça zor.
 
Ortak çabalar
Topluluğun geri kalanıyla birlikte, eylemleriniz dinozorlara karşı savaşın gidişatını şekillendirecek. Yaklaşan bu savaşın gidişatını nasıl değiştireceğinizi görmek için bizi takip etmeye devam edin.

 
Second Extinction Xbox Series X, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Second Extinction Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Systemic Reaction Dağıtıcısı: Systemic Reaction Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler