Section 8 Ertelendi!

16 kişilik multiplayer seçeneği ile öne çıkan oyunun demosu geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.
26.08.2009 16:27 Ersin Kılıç

Southpeak yetkilileri oyunun dağıtımında küçük bir aksaklığın meydana geldiğini söyleyerek 4 Eylülde piyasaya çıkması beklenen oyunun bir hafta sonra, yani 11 Eylülde piyasaya çıkacağını belirttiler.
 
Son dönemde oldukça fazla oyunun ertelendiğini göz önünde bulundurursak böyle ufak aksaklıklar ile meydana gelen ertelenmelerin içimize su serptiğini söyleyebiliriz.
 
Ayrıca oyunu Avrupa'dan ön sipariş ile alacak olan PC kullanıcıları oyunda bulunmayan Captain’s Armour(zırh) , SIW7 “Black Widow” Combat Pistol(tabanca) ve iki adet Assault Rifle (taramalı tüfek) donanımlarına, oyunu Amerika'dan alacak olan PC/Xbox360 kullanıcıları ise oyunda bulunmayan Captain’s Armour(zırh) ve SIW7 “Black Widow” Combat Pistol(tabanca) donanımlarına sahip olacaklar.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Section 8 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: TimeGate Studios Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler