Sega: Daha İyi Oyunlar Yapmak Zorundayız

17.03.2010 17:31 Alkan Adakaner

           
 
      Eski devasa gücünden ve oyunlarının kalitesinden oldukça uzak olan Sega daha iyi oyun yapması gerektiğini anlamış gibi görünüyor.
 
     Özellikle Dreamcast döneminde hemen hemen her oyunu 1. sınıf olan ve geliştirdiği oyun sayısı da oldukça fazla olan firmanın son dönemdeki oyunları beklentileri karşılamıyordu.
 
     Sega'dan Mike Hayes, açıklamasında firmanın yayıncısı olduğu Aliens vs Predator ve Bayonetta gibi yüksek satışlar yapan oyunların satışlarından memnun olduklarını, ama kendi geliştirdikleri oyunların satışlarından memnun olmadıklarını söyledi.
 
     Wii için piyasaya çıkardıkları Mad World'un Wii'ye uygun bir oyun olmadığını söyleyen Heyes, firmaya ait olan Golden Axe gibi bir klasiğin (Golden Axe: Beast Rider'dan bahsediyor. bkz yukarıdaki resim) yeterince iyi geliştirilemediğini söyledi.
 
    Streets of Rage veya Crazy Taxi hiç fark etmez Sega artık %85'in üzerinde not alacak oyunlar geliştirme amacında.

kaynak   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 3 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 3 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler