Sekiro: Shadows Die Twice Satışları 3.8 Milyonu Aştı

09.08.2019 12:22 Gazali Çetinkaya

 
FromSoftware'ın üst kuruluşu Kadokawa Dwango, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Sekiro: Shadows Die Twice'ın 30 Haziran 2019 itibarıyla dünya genelinde 3.8 milyon kopya sattığını duyurdu.

22 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan oyun 10 gün içinde dünya genelinde iki milyondan fazla kopya satmayı başarmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı ve fragmanı:
 

50'nin üzerinde ödül ve adaylıkla Sekiro: Shadows Die Twice, Bloodborne ve Dark Souls serisinin yaratıcıları olan FromSoftware tarafından geliştirilen yeni macera oyunu. Bu yeni aksiyon-macera oyununda intikam yolunda akıllı adımlarla ilerle.
 
Karanlık ve çarpık bir dünyada hayattan daha büyük düşmanlarla yüzleşirken Japonya'da 1500'lü yılların sonlarındaki Sengoku dönemini keşfet. Ölümcül protez aletleri ve ninja yeteneklerini kullanırken kanlı bir çatışmada gizlilik, dikey zikzak ve ilkel kafa kafaya çarpışmayı bir araya getir.
 
Karanlık ve çarpık bir dünyada hayattan daha büyük düşmanlarla yüzleşirken Japonya'da 1500'lü yılların sonlarındaki yaşam ve ölümün sürekli çatıştığı acımasız Sengoku dönemini keşfet. Ölümcül protez aletleri ve güçlü ninja yeteneklerini kullanırken kanlı bir çatışmada gizlilik, dikey zikzak ve ilkel kafa kafaya çarpışmayı bir araya getir.
 
İntikamını al. Onurunu geri kazan. Ustaca öldür.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler