Sekiro: Shadows Die Twice'a FPS Modu

28.09.2019 12:47 Özgür Eroğlu

 
From Software'in bu yıl PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürdüğün yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice'a ilginç bir mod daha geldi. Geçtiğimiz ay Sekiro: Shadows Die Twice'a gelen bir başka ilginç ve eğlenceli mod olan, GTA San Andreas'tan tanıdığımız CJ ve Big Smoke modunu sizlere bildirmiştik. Eğer görmediyseniz CJ ve Big Smoke moduna buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. 
 
Şimdi ise yine keyifli denebilecek ancak oyunu daha da zorlaştıran bir mod ile karşınızdayız. Oyunun zaten zorluğu yetmiyormuş gibi, Zullie the Witch adlı bir modcu oyuna FPS modu getirmiş ve oyun iyice zorlaşmış.
 
Bahsi geçen modu buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Ayrıca Sekiro'nun FPS modunu önce izlemek isterseniz aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler